2008-08-12

Hjort är hjort....

...och kommer aldrig mer igen, säger man ju, men jag kommer igen och åker tillbaka till hjortarna för att försöka ta bättre foton. Denna gång var de så långt bort så fotona blev inte så skarpa som de skulle kunna bli. Ett stativ vore en bra sak att ha :o) Men här kommer bilder på en liten Bambi som mumsar lite löv och 4st ståtliga herrar som vilar. (ja, det är 4stycken, men en av dom ligger bakom stenen så det är bara hornen som syns)
Visst är dom ganska tjusiga med sina stora horn och vackra ögon?

7 kommentarer:

Eva sa...

Dom är otroligt vackra! :o))
Jättefina bilder tycker jag.

/Eva

Annelie sa...

Eva:
Tack så mycket :)
Ja de är jättevackra. Just dom här bor i en stor inhängnad utanför stan, men tyvärr vinns det många i trafiken också, vilket mamma och fick erfara en gång för några år sedan :o/

Petra sa...

Ja, deras horn är verkligen pampiga! Ett stativ är nästan ett måste med våra inte-så-ljuskänsliga teleobjektiv. Själv har jag visst fyra stycken upptäckte jag (två vanliga och två bodsstativ) så jag ska nog Tradera två av dem. :-) Om man inte ska ha ett värstingstativ (och det är ju ingen vits att skaffa om man inte också skaffar trådlös fjärrutlösare) så är det faktiskt inte så dyrt att hitta ett skapligt. Kanske 5-600 kr. :-)

Annelie sa...

Petra:
Klart du ska Tradera dom :)
Jag ska köpa stativ så småningom, jag behöver inget värsting..bara det håller kameran stilla så :o))

Marianne sa...

Va kul att du kunde fånga lille bambi. Det kunde inte jag. Han är ju för söt. Men som du skriver. De ska va i sitt hägn. INTE ute på vägen.

Eva sa...

Du och dina blommor är hjärtligt välkomna hit på blomdisco. ;o))
När kommer ni?

/Eva

Annelie sa...

Eva:
Haha..vi kommer på direkten!! *party party* ;o))