2008-08-06

Tomt på stranden


Det var tomt idag på Linköpings playa.
Inte så konstigt kanske med tanke på vädret. Helena och jag väljer verkligen bra dagar att gå långpromenader på..hehe...sist (nu räknar jag inte med picnicken vi hade häromveckan för det var inte någon långpromenad) regnade det, men vi gick tappert långt ändå. Kan tänka mig att Arvid sover extra skönt i vagnen såna dagar. Varmt och mysigt som han har det, jämfört med oss ;o)
Idag var det kallt och det blåste (och jag som haft uppsatt hår i flera veckor valde givetvis att ha utsläppt idag...tur jag hade med mig en snodd så jag kunde sätta upp håret *s*). Det var nästan höstkänsla men promenaden var mysig och väldigt lång. Vet inte men 2-2½ timme var vi säkert ute och gick :o)
Vi klarade oss från regnet precis. När jag senare åkte hem så regnade det. Jag åkte till McDonalds och köpte med mig mat till Linus och mig. Vi har samlat glas, så vi har ätit på McD varje vecka nu..hehe.. Men vi har nog missat en färg :( De blåa glasen har vi inte, däremot har vi dubbelt av de lila eftersom de visst ersatte någon färg (säkert de blåa) med lila en vecka innan det skulle vara lila veckan.
Sen igår parkerar jag numera bilen i garaget som finns i början på den gata jag bor. Det blir en bit att gå...och jag gillar det INTE kom jag på idag. För när jag har haft bilen här utanför huset tidigare så har jag kunnat kånka med mig kassar och grejjer även fast det är tungt. Det är bara när jag har storhandlat som jag kör in på gården för att kunna bära upp sakerna till lägenheten (på 3dje våningen utan hiss). Men nu när bilen är parkerad så långt ifrån så kommer det ju att bli tungt att bära kassar hela vägen. Det märkte jag idag, när jag egentligen inte hade så mycket tunga saker att bära, men mest opraktiskt. Och då blir sakerna ganska tunga efter ett tag. Idag hade jag min handväska och kameraväska på axeln, I ena handen bar jag paraply och en systemetpåse med en burk i som jag hade haft med mig till Helena, och så la jag glasen från McD där i och även påsen med hamburgarna fick plats där i. I andra handen hade jag drickan från McD. Med allt detta i händerna så skulle jag även öppna garagedörren med en nyckel...... räkna själv, jag har inte fler händer.
Nä... me don´t like den nya parkeringsplatsen alls. Det ENDA positiva är att jag slipper skrapa rutorna i vinter...men jag gör gärna det om jag slipper allt det här andra böket som blir nu.

2 kommentarer:

Petra sa...

Hihi, vi samlar också glas. Och vi fick inte heller något blått utan två lila. Vad är det för mystisk komplott??? Jag blev riktigt sur för det blåa tyckte jag var snyggast och jag hade verkligen bespetsat mig på att få ett sådant. :-) Det är väl dags att tvinga Riddaren att käka McD en sista gång nu då så vi får ett svart också. Själv är jag spyless på hamburgare så jag hoppas jag slipper äta det också. ;-)

BiRDiE sa...

Åh, jag skulle GÄRNA gå extra om jag fick sätta mig i en varm bil i vinter ;)
Vi har ju ett jättegarage (f'låt, VEEEERKSTAD) som körbara bilar är bannlysta från *morrar*
Så min står ute. Dock nära huset, såklart :)