2008-08-01

Regndans

Jag är i vanliga fall soldyrkare som gärna åker till ett badställe och ligger utsträck på en filt i timmar med undantag för många dopp. Det är bara sommar några veckor per år så jag struntar i allt annat då och bara ligger och lapar sol, typ.


Men i år...jag vet inte, jag är mätt på solen nu, jag har badat och solat men inte alls så mycket som i vanliga fall.

Jag hade tänkt hinna med så mycket annat under min semester eftersom jag känt att det senaste året har jag hamnat efter med så mycket.

Jag har en vecka kvar på semestern så att det ska blir sämre väder gör mig faktiskt ingenting!

Jag känner en viss stress över att inte ha hunnit med det jag ville, och jag vill helst inte börja kommande arbetsår (för det är ju nästan ett år kvar till semestern igen) med att vara uppstressad, det är så mycket som stressar upp mig då ändå.....Så nu gör jag som denna filur och målar en ansiktsmålning och dansar lite regndans...


Får jag lov?...eller kommer ni dansa utrotningsdansen mot mig nu?? ;o)2 kommentarer:

Petra sa...

Närå! Jag dansar regndansen med dig istället! Jag är TRÖTT på att försöka sova i ett sovrum som håller minst 27 grader hela natten. :-( Tänk om det kunde vara 22-24 grader varmt och soligt på dagarna och lite svalare nätter. Det hade varit fullt tillräckligt!

Annelie sa...

Det hade varit lagom :)
Tycker det är synd att det så ofta är så extremt väder.
Just nu är det extremt varm här i vardagsrummet att jag inte kan vara kvar...ska gå in och lägga mig i sängen under fläkten. Det är skönt i allafall.