2008-08-01

Fotouftlykt


Igår var mamma och jag iväg på en fotoutflykt. Jag ville testa min nya kamera och hon ville testa sin (min förra).
Det blev många bilder, av olika kvalisort ;o) Här är några som blev ok :o)

4 kommentarer:

Petra sa...

Har du fotat några av korten med telet? Bojen och fågeln kanske? Är du nöjd med kvalitén??? *nyfninken* Igår satt vi på Färgargården och jag fotade gråsparvar med teleobjektivet. Ska försöka redigera korten idag och lägga ut (det är bara så svimvarmt i vårt datarum att man knappt kan vistas här inne). Jag måste säga att jag är imponerad av vilken skärpa man får även med maxzoom!

Annelie sa...

Jag har fotat alla bilderna med tele. Kvalitén blev jättebra, men jag märkte nu när jag gjorde collaget och förminskade bilderna mycket så blev det lite sämre kvalité. Det är väl nåt jag får lära mig att göra på bättre sett också :)
Maxzoomen var spännande, när jag fotade ut över sjön såg jag inte förrän jag kom hem och tittade på bilderna att jag fick med alla människor som solade och badade på strandkanterna på andra sidan sjön ;o)

Vera sa...

Hej! Vilka fina kort...... var har du plåtat? Vilken sjö är det? Man känner ju hur det doftar sommar och hur varmt och skönt det är!*ler*

Ser fram emot nästa omgång bilder!!

//vera

Annelie sa...

Vera:
Tack...Bryggan är fotat i Rimforsa och den med en båt vid Vårdsbergs Kyrka, Tranan på vägen som går mellan Bestorp och Åtvidaberg. Sädesfälten har jag för mig att jag fotade vid Bjärka Säby ungefär... Jag vet knappt var vi var...mamma körde på småvägar som hon kände till :)