2008-08-04

Regnig dag

Det enda som är bra med att det regnar en hel dag är att man får mycket gjort inne.

Jag har möblerat om och rensat och organiserat i alla köksskåp.
Igår var jag och köpte några förvaringskartonger på ÖB. Dom packade jag upp idag och gissa om Yatzy blev lycklig. Han lade sig direkt på dom och visade med en tydlig min att han inte tänkte flytta på sig. Jag fick ta fram en annan lite äldre kartong och visa honom att den är minst lika skön att ligga på som de nya. *s*

Sen gick jag ut i köket och började fundera på vad som skulle ner i kartongerna och vad som skulle vara kvar i köksskåpen.
Jag har liksom lite allt möjligt i köksskåpen och ganska mycket av de sakerna behöver inte vara i köket överhuvudtaget. Jag fyllde bland annat 2 kartonger med pysselsaker. En liten låda blev det med nagellack och en annan med sysaker och ytterligare en med glödlampor, och en med sällskapsspel. Såna saker ska jag nu hitta nya platser till.
Det är bara det att jag måste möblera om i garderoberna i hallen för att få in de här sakerna där. Tror att de blir lättåtkomliga där. Men då är frågan var jag ska göra av de saker som finns i garderoberna nu? Hm...får fundera lite på det.

Jag skulle behöva lite bättre förvaringsmöbler eller vad jag ska säga. Hyllor behöver jag, men jag vill inte ha bokhyllor för jag vill inte ha saker framme. Nåt skåp skulle vara bra, eller hyllor inne i garderoberna skulle vara bäst tror jag för jag får inte plats med ett tillräckligt stort skåp någonstans. Ska fundera ut vad jag kan behöva köpa. Jag rensar och fixar så länge så lär jag nog komma på hur jag vill ha det under tiden.
Det värsta jag vet är när jag behöver flytta på saker för att komma åt det jag behöver. Därför har jag från och med nu inte så mycket i varje skåp i köket.

Det har blivit lite som en dominoeffekt nu när jag började rensa...hehe...Jag får nog gå ner i källaren och rensa lite där också, för att få plats med saker som inte får plats här längre *S*. Uj uj...det kommer nog ta ett tag det här.
Det konstiga är att jag har rensat i mina skåp för inte så länge sen, men ändå så är det fullt överallt. Var kommer alla saker ifrån??? ;o)

2 kommentarer:

Kicki sa...

Ha ha Om ni halverar antalet paketpartyn så.....
Men det är ju så kul, så det är väl en prioriteringsfråga...?
Mycket grejer eller mycket plats???

Kram kram
Kicki

Annelie sa...

Mycket plats, om jag ska vara ärlig så behöver det mesta inte ens vara i lägenheten utan kan vara i förrådet i källaren...men nu ska det rensas ordentligt så jag kan fylla på med mera :) Paketparty är ju så roligt!! :)