2008-01-09

Sömnproblem

Oj vad jobbigt det var att börja jobba igen efter 2 veckors ledighet.

I söndagskväll hade jag jättesvårt att sova, för jag har ju vänt på dygnet under julen. Jag låg vaken till framåt 02. Då suger det när klockan ringer 05.50 på måndagsmorgonen, men det gick rätt ok ändå att vakna och ge sig iväg till jobbet. Värre var det på kvällen, jag somnade i soffan ganska tidigt och vaknade kl22... Dumt. För då blev det ju svårt att somna sen igen, och det fick jag lida för igår. Jag vaknade av ett sms, tittade på klockan. Den var 7.40 (!!) och jag börjar jobba kl 8. Hjälp!! Fick liiiiiiite bråttom där alltså. Men jag var snabb, jag var på jobbet 8.30! :) Sen var hela tisdagen helt konstig...och på kvällen så bråkade min dator, då gav jag upp..bara inte orkade pilla med den så jag stängde av den helt, och kröp ner i soffan och skulle se en film. Det gick ganska bra, jag såg väldigt mycket av filmen... och vaknade lagom tills sluttexterna rullade..hehe.. Det var bara att förflytta kroppen in till sängen och lika svårt att somna igen!

Yatzy har börjat med en ny sak när vi ska sova också. Han krafsar på täcket. Han sticker in tassen under täcket och vevar omkring tills han känner nåt, dvs mig!! Tur han har ganska nyklippta klor för annars gör sånt där väldigt ont! *S*

Ikväll får jag INTE somna i soffan!! Men jag ska försöka gå och lägga mig skapligt tidigt istället. Hm..nåja, det brukar jag iofs försöka göra varje kväll, men det går inget bra *S*


Just ja..när jag försov mig..hehe.. då drömde jag att jag skulle åka iväg på en skidresa med Gry Forsell och 2st killar. De kom för att hämta upp mig på vägen...det var bara det att jag hade inte ens packat, och när jag började packa så upptäckte jag att jag nog kanske inte ens hade någon skidutrustning. -Du kan hyra på plats, var det någon som sa... men då kom jag på att jag nog kanske inte ens hade några skidkläder. Jag hade när jag tänkte efter ingenting som man måste ha med sig när man ska på skidresa. Något stressande!!
Sen vaknade jag...och då var min radio på. Jag har Mix Megapol inställt så jag antar att jag drömde om Gry, Adam och Anders..hehe..att jag hörde radion fast jag inte vaknade, och att jag drömde en stressdröm för att jag undermedvetet visste att jag försovit mig. hehe.. knasigt!

Ang funderingar på bloggbyte så får de stå lite stilla nu... alltså, jag letar inte aktivt efter ett bättre alternativ, för jag vet inte om jag orkar med att ändra om och byta och flytta med allt och göra kategorier. Det är eg kategorierna jag är ute efter, det vore bra om jag kunde slå ihop fotobloggen och denna och ha fotona för sig och allt annat för sig, och så där. Jag har tänkt på det här med att inläggen i en blogg hamnar efter varandra och om det kommer nya läsare så undrar jag om de verkligen orkar bläddra sig bakåt hela vägen. Då vore det ju bra med kategorier så att man kan bläddra omkring där man vill.
Den här bloggsajten, och vissa andra också har jag märkt, blir så konstig när man läser bland kommentarerna, när man klickar bort kommentarerna så hamnar man alltid på bloggarens förstasida, och det är ju rätt jobbigt om man har gått flera sidor bakåt och vill läsa mera.
Men det kanske har med inställningarna att göra...jag får ta och kolla upp det ordentligt.

Jag har kommit på lite kategorier jag skulle kunna ha. Bland annat Drömmar. Där skulle jag berätta om det jag drömmer om nätterna. Det är mycket, kan jag säga *hehe* Jag kommer nästan jämt ihåg mina drömmar. Skulle ni vilja läsa om drömmarna?
De är ofta ganska konstiga, och periodvis är dom otäcka. Jag tycker det är intressant att tyda mina drömmar. Jag förstår dom oftast hur konstiga de än är *s*.

Jag tror jag har några äldre drömmar nerskrivna som jag skulle kunna lägga in här till att börja med, och i brist på annat att blogga om så att säga :)

Men nu först ska jag gå och snygga till i köket.. så att jag kan laga lite kvällsmat!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Är du vaken? :o))
hehe
Tänkte jag skulle bara kolla så du inte somnat igen. ;o)
Ha en fin kväll!
/Eva

Anonym sa...

Ha ha..ja, faktiskt..fast nu ska jag ju sätta mig och titta på tv, så vem vet hur länge till jag är vaken ;o)
Usch..det är ju tragiskt..att sova bort kvällarna så här. *S*

Anonym sa...

Hej :)))
Sömnproblem de e inget roligt fy! Jag har sovit kanon bra nu under lovet, men nu när man måste upp med klockan så e de trögt, jag har sovit fruktansvärt dåligt inatt, jag har fortfarande inte fått tummen ur o börjat städa än, jag får väl göra det ikväll som du *S*

He he...du drömmer om kändisar du jaha *S* (skoja lite med dig)

Anonym sa...

Skulle vara kul att läsa om dina drömmar ;) hehe.. Vilken knasig dröm! haha!

Anonym sa...

Nä de må jag säga att de e inte dåligt att vara bästis med Ricky Martin, Lyckans ost! *S*

Jag fick mig ett ryck o började städa nu på kvällen, skönt att det blev gjort, har ju tusen saker att göra imorgon *pust*stön*
Jasså du é trött du..ligger du o kvällsdrömmer om Brad Pitt kanske?
Jag hade inte backat en sekund för honom *läckerbiten*

Anonym sa...

det där med kategorier finns ju redan i blogger. När du skriver en blogg finns det en liten ruta där du kan skriva keyword(s).

Det finns nå't sätt att få fram de på höger sidan i bloggen sedan och så kan man klicka på ett ord och få alla relaterade blogg entries...

good luck... har snart tillräckligt material för en egen ny-bild-varje-dag-fotoblogg... watch this space...

Anonym sa...

sorry, det heter "labels" och i "template" kan du lägga till en page element som heter labels...

Et voilá, nu är det bara o lägga allt i en o samma blogg fast med lite disciplin när det gäller labels...

Anonym sa...

Visst e de billigt 300:- för en tunika med fastsydd blå t-shirt, väska o tights, billigt! :)))
Ska du titta på Lets Dance ikväll? jag saknar IDOL, gillar de!

Ha en go fredagskväll kram

Anonym sa...

Eric: TACK för tipsen, vad snällt :).. det ska jag kolla upp :)

Annika:
Oj, det var ju billigt, tom så att JAG har råd med det ;) Jag trodde det var en top och en klänning, men nu gillar jag den ännu mer faktiskt när det var en tunika :)
Japp, ikväll blir det Lets Dance, det gillar jag, det börjar typ NU. Idol gillar jag också! Lagom fredagsnöje ju att titta på :)
Ha det bra du med :)

Anonym sa...

Har du drömt om någon snygging inatt? ;o))

Hoppas du får en härlig helg!
Och att solen snart vill titta fram.. man blir ju trött! :o)
/Eva

Anonym sa...

Eva:
Hehe...inatt behövde jag inte drömma om snyggingar, det ringde en faktiskt ;o)

Ja, nu får faktiskt solen ta och komma..nu börjar jag längta till våren och sommaren, jag hoppar över längtan till snö tror jag.
Trevlig helg på du också :)