2007-11-17

Birdienamnam

Jag har gjort en Birdie Namnam förut. Klicka här för att se den.
Idag gjorde jag en till :)

Anna skrev till mig igår Vill du, kan du få bjuda på kladdkaka (eller... okejrå, bara en skvätt kaffe duger gott) i morgon innan jobbet - jobbar 19-03 då *s*

Snacka om att bjuda in sig själv! hehe..

Självklart ska Anna få kladdkaka när hon kommer! Det hör ju liksom till :)

Men jag var tvungen att åka och handla lite ingredienser för jag hade slut på vissa och när jag gick där i affären och tittade på andra bak-saker (för jag har kommit in nån slags "vill baka och garnera"-period) så fick jag syn på tuben med Glasyr och tänkte "Kan man garnera en kladdkaka utan att förstöra den?" Jag bestämde mig för att det går och slängde ner en burk kolakulor i korgen också :)

När jag kom hem slog dig mig! Är det något som är namnam för en som kallar sig för Birdie på nätet så är det ju kladdkaka, så det fick snabbt bli en sån här:
Anna skrattade gott när hon fick syn på den och vi satt och fikade en stund innan hon åkte till jobbet. Tack för en trevlig snabbfika Anna :)

Till jul kommer jag baka och garnera ännu mer, har handlat på mig lite saker och kommer att lägga ner mera tid på det också :)
Har ju en liten hemlig (inte hemlig längre) dröm om att få jobba som tårtmakare och tänkte nu ta tag i det på en lagom nivå och se vad som händer :)

3 kommentarer:

Anna sa...

Du är SÅÅÅ duktig och den var SÅÅÅÅ god (som vanligt).
Tusen tack själv för både kaka & sällskap - mysigt!
Du får väl bjuda in dig själv till oss också när det passar - min lott är ju att baka jordgubbspaj :)

Kram - och tack igen! Blev riktigt rörd ;)

Annelie sa...

Ja..hihi, jag satt och tänkte på det förut, att jag ska bjuda in mig till er och se hur ni har det i Kojslottet nu. Var ju ett tag sen jag var där.
Och JAAA, jordgubbspaj tack! Det hör ju till..hihi, även om vi kanske inte kan sitta under trädet så här års :)

Anna sa...

KAN kan man alltid, men frågan är om det är så skönt? ;) Kram.