2007-11-29

Velmaja

Nu kom jag på att jag måste åka till Ikea igen. Nä, inte nuuu..nu ska jag ju sova!! I morgon åker jag dit igen för att köpa ytterligare ett par konsoller...till hatthyllan. De som jag har blir inte bra fick jag för mig! Vad jag blir trött på mig själv när jag velar så här fram och tillbaka! Fast jag trodde jag hade allt klart *S*

Men i morgon får jag blunda när jag går igenon alla avdelningar. Jag betalade mina räkningar nyss, och ska pengarna räcka ända till jul så får jag hålla lite i dom nu ;)

Min son kom hem nyss, han har varit hos tandläkaren idag och tagit bort tandställningen.. Så fin han blev!! Han tycker det är jätteskönt att vara av med "järnvägen", den har han haft i 2 år nu.

Själv var jag hos tandläkaren i måndags. Inga hål *jippiiii* och så fick jag en sandblästring! Så fina tänderna blir av att bli putsade med fin fin sand, precis alla missfärgningar försvinner. Fast det är inte så skönt när hon putsar...det känns som att man har hela munnen full av sand, och det har man ju också! ;)

Jag har inte packat upp Ikeakassarna än...jag la mig ner i soffan och tittade på tv..hela kroppen sa att jag skulle ligga kvar, så jag gjorde det. Nu ska jag bara flytta kroppen till sängen så den får fortsätta ligga ner. Den verkar vilja det nu.

I morgon är det fredag igen :D

G´natt!

5 kommentarer:

Birdie sa...

Du är klok som lyssnar på kroppastollen. Och du är SÅ duktig att fixa där i ditt "nya" fina hem (impad).
Kram - och härlig helg!

Eva sa...

Nu är det fredag! :o))
Härligt att inte ha några hål i tänderna.
Ha en trelig helg Annelie!
/Eva

P.S. det går inte att fylla i sin bloggadress här... det gick ju innan (inte idag utan tidigare). hmmm knepigt.

Annelie sa...

Birdie:
Mjo..kroppastollen borde man nog lyssna på lite oftare. Igår var det liksom krissituation. Vare sig jag hade lyssnat eller ej så hade jag legat ner.. det funkade inte med annat någon längre stund.


Eva:

Nä, vad konstigt! Jag ser det nu också att det inte går att fylla i bloggadressen. Hm..*kliar mig i huvudet*..hoppas att det bara är nåt tillfälligt på bloggspot nu så det inte är pga min dator fick lite fnatt förut.

Trevlig helg till dig också :)

Annelie sa...

Fast nu ser jag att jag blev länkad! *kliar ännu mer i huvudet* för jag fyllde inte i någonstans att jag var jag!?!

Annelie sa...

Fast nu ser jag att jag blev länkad! *kliar ännu mer i huvudet* för jag fyllde inte i någonstans att jag var jag!?!