2007-11-30

Idol

Fan också, jag hade skrivit ett inlägg om kvällens Idol, och så försvann allt :(

Nu kommer jag ju inte ihåg vad exakt jag skrev. Men vad jag ville ha fram var i allafall att jag tycker att det var de 2 bästa som gick vidare. Inte för att de är tjejer. nä.. när det kommer till musik så handlar det om känslor. Jag går efter vad jag blir berörd av på ett eller annat sätt.

Marie fick mig att fälla några tårar. Eller ja.. det kanske inte var hon som gjorde det, men när publiken jublade mitt i första sången..då rann det över för mig och jag kan tänka mig att det kändes ända in i själen på henne. Hon var ju ganska skakad och rörd efterråt.
Jag har sett henne i Big Brother och har väl haft ganska svårt för henne som person för jag tyckte hon var för mycket. Men jag tycker att hon har tonat ner sig och växt som person genom Idol. Hon sjunger otroligt bra för att vara helt oskolad, som hon säger.

Amanda sen är en cool tjej i egen klass. Hon kanske inte kör den sortens musik som jag själv lyssnar på, men jag tycker ändå att hon är värd finalplatsen. När hon sjunger kommer jag på mig själv att stanna upp och lyssna och titta på henne. Hon ÄR en artist.

Andreas..ja vad ska man säga. Han sjunger kanonbra, världens röst ju. Men så tråkig att titta på. Det händer ingenting på scen och jag känner ingenting när han sjunger. Och då har han ändå sjungit ganska stora låtar som jag VET att jag känner något till när jag hör dom i orginalversionerna.

Som sagt...en artist ska inte bara kunna sjunga, den måste kunna beröra också.

Förra omgången hade jag Erik som favorit, speciellt denna låt som jag kan lyssna och titta på hur många gånger som helst. Måste ju ha att göra med att han är så söt, för jag gillar ju inte ens orginalversionen. *S*
Klicka här!!

1 kommentar:

Petra sa...

Jamen visst handlar det mer om att kunna beröra än att ha den största rösten! *håller med* För mig var det "Hallelujah" som lockade fram tårar igår. Jag blev allt lite omvänd, från att inte ha varit så förtjust i Amanda, till att tänka att jo, den där tjejen har nog en framtid som artist ändå. :-)