2007-11-10

No way

Jag blev utmanad av Kristina för ett tag sen.
Jag ska lista 8 saker jag inte tänker ge en chans.

Det har varit svårt att tänka ut 8 saker för det är inte mycket jag kommer på som jag vet att jag absolut inte kommer ge en chans.

Jag tänker att jag kan svara typ "jag kommer aldrig att hoppa fallskärm" för så känner jag idag. Men vad vet jag om vad jag känner i framtiden? Det kan ju ändra sig.
Och jag tror att jag är en sån person som kan ge ganska mycket en chans. Jag tror att jag kanske kan prova på ganska mycket om det kommer såna tillfällen även fast jag inte lockas av det idag.
Tex så har jag aldrig kännt att jag har velat smaka varken sniglar eller fårtesticklar. Men tillfällena dök upp och jag gjorde det. Nu kommer jag nog inte ge mig på det igen då det inte var någon hit (eller ja, sniglarna gillade jag ju lite)...men jag provade ju. Så hur kan jag lista 8 saker jag VET att jag inte kommer ge en chans....hm...nåja, jag försöker:

1. Äta levande insekter och annat äckligt.
Typ som i Fear Factor.. nae, det vill jag INTE!!

2. Bli nudist.
Nä..att gå naken offentligt är inte min grej liksom.

3. Sjunga Karaoke på krogen.
No way, jag HAR faktiskt gett det EN chans en gång. Sa till mina vänner att "ok, det här är den ENDA gången jag kommer att gå med på detta, jag har aldrig velat innan och jag kommer aldrig vilja efter, ikväll är det enbart för eran skull" Vi skulle gå upp 3st och vi anmälde oss och jag gick till baren och hällde i mig öl efter öl, för jag visste att jag egentligen inte vågade och tänkte att med mera alkohol så släpper hämningarna. Men det spelade ingen roll hur mycket öl jag drack...*S*. Jag vågade egentligen inte ändå. Men så hade jag sån tur att de avslutade karaoke-stunden innan det blev våran tur. Ha ha!! Så nu kommer ingen att få se mig sjunga karaoke på krogen!
På privatfester däremot...där sjunger jag gärna ;)

4. Hålla föredrag för massa människor.
Nej tack, jag tycker inte om att prata inför massa folk.

5. Söka till någon dokusåpa.
Enkelt..jag vill inte synas på TV.

6. Göra ALLT för pengar.
Nae..jag har levt ett rätt ok liv utan pengar så jag vet att pengar inte betyder allt!

7. Ställa upp på en äggdonation.
Nej!! Jag donerar alla mina andra organ men inte mina ägg! Har faktiskt fått förfrågan en gång, men tackade nej, även om jag hade fått massa pengar.

8. Gifta mig utan känslor.
Nope...jag gifter mig enbart av kärlek, jag skulle inte ens gå in i ett förhållande utan känslor (som så många faktiskt gör pga rädsla att vara ensam). Nej jag är hellre själv än i ett känslolöst förhållande.
Tillägger en hemlis här: Jag har även blivit erbjuden mycket pengar för att gifta mig med en man som ville bli svensk medborgare. Tackade nej även där. Ville inte vara 23år och skild i papprena!

2 kommentarer:

Kristina af Knusselbo sa...

Det var lång väntetid men där kom den! :)

Annelie sa...

Bättre sent än aldrig ;)
(det var jättesvårt att komma på 8st saker)